La Universitat Politècnica de València i els responsables de la Universitat Sènior reben els dies 6 i 7 de febrer a la junta directiva de AIUTA.

L'Associació Internacional d'Universitats de la Tercera Edat (AIUTA) va realitzar en la UPV el seu consell executiu integrat per François Vellas, president de l'Associació Internacional d'Universitats de la Tercera Edat, va estar acompanyat per Maria Chester (Secretària General), Patrick Demouy (Tresorer), Nadezhda Hrapkova (Tresorera adjunta) i Carlos Santos (Secretari General adjunt).

Van ser rebuts pel Rector Francisco José Mora Mas, la Vicerectora de Responsabilitat Social i Cooperació Rosa Puchades i la responsable de la Universitat Sènior Ana Muñoz.

El President de AIUTA va expressar la seua gratitud al Rector i va explicar el desenvolupament de la nova cooperació internacional AIUTA 2019 sobre gènere i educació per a tota la vida.

Es va realitzar una entrevista en directe en el canal AIUTA TV, amb la participació dels membres del Consell executiu de AIUTA i de Rosa Puchades i Ana Muñoz.

A la vesprada van visitar diverses aules de la Universitat Sènior explicant el significat de la AIUTA i les línies de col·laboració existents en l'àmbit dels Programes Universitaris per a Majors a Espanya.

Més fotos a la noticia en web AEPUM